Mest sålda produkter


Produkter   » Starter Kits. » Produkt

Hangsen Genesis

Hangsen Genesis

 


Här kommer en splitterny E-cigarett från producenten Hangsen med en massa smarta features och en övertygande design. Detta kit innehåller den fantastiska Genesis All-in-one E-cigaretten som är lätt och okomplicerad att använda, fylla på och ha med sig överallt.

Genesis består av ett batteri med en kapacitet på 1500 mAh och en inbyggd tank som rymmer 1.5 ml E-juice. Du kommer åt tanken genom ett barnsäkert lock vilket du öppnar med att trycka ner munstycket och vrida. På så sätt tar du av den övre delen som även coilen sitter fast på. Fyll på tanken genom att hälla i E-juicen direkt genom öppningen. Ett streck på tankfösntret visar dig den maximala mängd juice du kan ha i.

Coilen har ett motstånd på 0.4 ohm och du får två stycken i kitet. Du byter coilen genom att skruva av den från den övre delen och så skruvar du på en ny. Självklart har du också möjligheten att justera på luftflödet.

Du aktiverar din Genesis genom att snabbt trycka på aktiveringsknappen 5 gånger. Ljuset på knappen kommer blinka 3 gånger för att visa att E-cigaretten är tänd. För att stänga av batteriet gör du precis detsamma. För att använda den ska du trycka in knappen och ta bloss samtidigt. Knappljuset lyser blått när du har 67-100% batteri kvar och lila när du har 34-66%. Börjar den lyser rött så är det under 33% kvar och när den blinkar 10 gånger så är det dags att ladda batteriet. Detta gör du med den medföljande Micro-USB kabeln.

Genesis har några innovativa och praktiska funktioner som kommer optimera din ångupplevelse och göra den säkrare. Utöver det barnsäkra locket så har ditt batteri även en praktiskt "sleep mode" och en automatisk "power off". Sleep läge aktiveras efter 10 sekunder utan användning. Är din E-cigarett i sleep mode ska du trycka på knappen för att få den tillbaka i arbetsläge. Efter 10 minuter utan användning stängs batteriet av automatiskt.

Genesis kommer dessutom med ett fint magnetiskt lock på toppen. Locket förhindrar att smuts samlar sig i munstycket när du inte använda din E-cigarett eller när du har den i väskan till exempel. När locket inte sitter på toppen så kan du sätta den under ditt batteri eller vid sidan om tanken så att du inte tappa bort den. Locket är en fantastisk liten detalj som många har väntat på.

Genesis är väldigt bra till nybörjare men även en stabil liten E-cigarett för vejpare med mer erfarenhet. Du kan se fram emot mycket ånga, bra smak och framför allt enkel hantering. Med sin stilrena, kompakta design är Genesis dessutom en riktig blickfångare som vi kan starkt rekommendera
Bildtext

Bildtext
Artnr: Benämning: Delbetalning. Pris: Antal:
Hangsen Genesis Genises Svart /Silver (Lägg till i Önskelistan ) 429,00 kr/st
Hangsen Genesis röd /Silver Genises Röd/Silver (Lägg till i Önskelistan ) 429,00 kr/st

Tillbaka

Kalender

Besök Butiken

.Nyfiken, osäker? Trött på att läsa "Vi är Störst på nätet / vi är ledande inom e -cigaretter"/ över 200,00 sålda. Besök oss på Ångermannagatan 120 Vällingby.

Annons
Annons
Annons

Besök Butiken i Vällingby Stockholm

 

Besök vår ecigg butik i Vällingby för personlig rådgivning, och en produkt som passar just dig. Vi har ett brett utbud med många modeller. Vi visar dig givetvis hur allt fungerar och hur du kommer igång.
Vällkommen till Ångermannagatan 120 Vällingby.

 

Ring Oss på  072287155

Måndag 11-18

Tisdag    11-18

Onsdag 11-18

Torsdag 11-18

Fridag     11-18

Lördag    11-15        

Söndag Stängt

Jul Tider

24/25/26

Stängt