Ejuice Hangsen


Produkter   » Nybörjare starter kits » Produkt

eGo-C1+ 1100 mAh Single Kit (eGo-CE4)

eGo-C1+ 1100 mAh Single Kit (eGo-CE4)

 

 
Här ser du den nya versionen av vår eGo-CE4 Single E-cigarett kit. Det nya kitet bjuder självklart på den samma höga och stabile kvalitén men det finns en viktig nyhet. C1+ clearomizern som ingår i kitet har nu ett barnsäkert lock och lite mindre sugmotstånd. eGo-C1+ kitet är lätt att använda och perfekt till nybörjare.

I kitet ingår det ett eGo batteri med 1100 mAh och en passande C1+ clearomizer. Dessutom så får du såklart en USB kabel med i kitet med vilken du kan ladda ditt batteri. Tänk på att du ska ladda ditt batteri via din dator eller väggadapter som är tillverkad för E-cigaretter. Använd inga adaptrar som kommer med smartphones eller liknande.

C1+ tanken har ett motstånd på 2.8 ohm och fylls på från toppen. Du trycker ner munstycket och vrida den i rätt position för att ta av den. Sedan fyller du i E-juicen. Clearomizern håller ungefär 2-4 veckor* innan du behöver byta ut den mot en ny. Så fort du märker att ångan och smaken inte är lika bra som i början så är det dags för att byta.

eGo-C1+ kitet är lätt att använda genom en enda aktiveringsknapp. För att aktivera och stänga av din E-cigarett trycka du snabbt på denna 5 gånger. Batteriet kommer blinka till för att visa att den nu är på eller av. För att använda E-cigaretten håller du knappen tryckt och så tar du ditt bloss samtidigt. Det blir inte enklare än så. Oavsett om du ska ha din första E-cigarett för att sluta röka eller om du söker en enkel och pålitlig produkt så är eGo-C1+ kitet kanske precis det du är efter.

*Tänk på att användningstiden beror på en del olika faktorer (användningssätt, E-juice, batteri) och att dessa kan påverkar hållbarheten. Vi rekommenderar till exempel att undvika E-juicer med högt VG-innehåll i denna tank då dess tjocka konsistens inte är en bra matchning just här.

 

 

 


Artnr: Benämning: Delbetalning. Pris: Antal:
Hangen Ce4 Kit Black Hangen Ce4 Kit Black (Lägg till i Önskelistan ) 199,00 kr/st
Hangsen ce4 Kit Silver Hangsen ce4 Kit Silver (Lägg till i Önskelistan ) 199,00 kr/st

Tillbaka

Kalender

Besök Butiken

.Nyfiken, osäker? Trött på att läsa "Vi är Störst på nätet / vi är ledande inom e -cigaretter"/ över 200,00 sålda. Besök oss på Ångermannagatan 120 Vällingby.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons

Besök Butiken i Vällingby Stockholm

 

Besök vår ecigg butik i Vällingby för personlig rådgivning, och en produkt som passar just dig. Vi har ett brett utbud med många modeller. Vi visar dig givetvis hur allt fungerar och hur du kommer igång.
Vällkommen till Ångermannagatan 120 Vällingby.

 

Ring Oss på  072287155

Måndag 11-18

Tisdag    11-18

Onsdag 11-18

Torsdag 11-18

Fridag     11-18

Lördag    11-15        

Söndag Stängt

21/ 7  28/7 4/8  11/8   Stängt